Over ons

Wie is Airportpartners?

AirportPartners werkt primair voor de Luchthaven Schiphol en gelieerde partijen met een ‘airside’ wagenpark. Voor de continuïteit van alle processen op de luchthaven is de inzetbaarheid van het wagenpark van essentieel belang. De voertuigen hebben vaak een specialistisch karakter (crashtenders, sneeuw- en gladheidsbestrijding, platformvoertuigen, e.d.) en vragen hoogwaardige- en sectorspecifieke expertise.

NEEM CONTACT OP

Hoe werken wij?

AirportPartners is verantwoordelijk voor de inzetbaarheid van het wagenpark en focust zich zodoende op het minimaliseren van downtime. Wij werken daarom vanuit een ‘one stop shop’ principe: onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in zowel het chassis-, de opbouw- , als alle communicatiemiddelen en voertuigspecifieke aanpassingen.

Onze kracht ligt in merkonafhankelijk en multidisciplinair sleutelen. Zo kunnen onderhoud, complete revisies en keuringen allemaal onder één dak worden verzorgd.

Tevens hebben we alle competenties in huis voor integraal fleetmanagement. Samen met ons zusterbedrijf Orion Fleet Management bieden wij integraal management van bedrijfskritische wagenparken.  Middels een krachtig online platform ‘OrionGrip’ heeft u altijd de meest actuele informatie heeft over de kosten en inzetbaarheid van uw wagenpark.

Voor wie werken wij?

Wij werken voor Nederlandse luchthavens, waaronder ook onze nationale trots Schiphol.

AirportPartners is onderdeel van Orion Complex Fleets B.V.

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van onze diensten?

T. +31 (0)20 – 601 41 79 – E. info@airportpartners.com